Leijuvan Hiiri julkaisee antologioita

"Aikoinaan antologiaan pääsy oikeassa seurassa oli runoilijoiden piirissä tavoiteltua, sillä se nosti mainetta."

Vuosittain julkaisemme vain muutaman kirjan. Klikkaa itsesi katsomaan mitä ja millaisia otsikkoja olemme tulevaan suunnitelleet ja millaisia tarinoita kaipaamme niihin. Ja tartu siihen, joka resonoi ja joka kutsuu sinua. Jokaisessa kirjassa on mahdollisuuksia moneen. Ja juuri siksi antologiat eli usean kirjailijan kirjoittamat kirjat ovat niin mahtavia! Niihin mahtuu niin erilaisia ja niin tunteikkaita tarinoita.

Luomme kirjan askel askeleelta ja toimimme yhdessä. Et jää yksin, vaikka itse kirjoitustyö onkin usein itsenäistä. Kokonaisuus on 3 kuukauden mittainen yhteistyö. Ei vuoden, eikä kymmenen vuotta... vaan onnistumme yhdessä parissa hassussa kuukaudessa!
Olet hyvissä käsissä ja tarinasi saa ansaitsemansa kohtelun. Voit hyödyntää kirjaa oman tarinan kerronnan lisäksi esimerkiksi vahvistamaan ammattiasi tai luomaan itsellesi uutta uraa tai suuntaa elämässä. Upeat (julkaistut) tarinat luovat mahdollisuuksia vaikka mihin! Mutta: pöytälaatikossasi ne eivät auta ketään.

Kevytkirjailija.fi on kustantamo, joka antaa äänen useammalle kirjailijalle!
Julkaisemme lyhytproosaa:
Omia onnistumistarinoita, elämänkertaan verrattavia omakohtaisia tarinoita.
Novellikokoelmia
Dekkareita ja fantasiaa
Joskus jopa runokokoelman tai yhteisen keittokirjan!


Liity kuukausikirjeen vastaanottajaksi, niin saat aina ensimmäisenä tietää tulevien kirjojen aiheet. Lisäksi löydät ne kevytkirjailija.fi sivustolta kohdasta "Tulevat kirjat"Aurinkoisin terkuin,
Leijuva Hiiri, Anne Teijula ja tiimi