Oomph tuotteet

Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin korttipakka ja kirja ovat apuvälineesi omiin oivalluksiisi, keveämpään elämään ja itsesi ymmärrykseen.

Pääset tutkimaan korttien ja kirjan avulla omaa maailmankuvaasi ja löytämään onnellisemman, vapaamman, tiedostavamman ja rennomman tavan elää. Anna itsellesi mahdollisuus ymmärtää ja oppia oma itsesi, kuka olet ja minkälainen olet, minne olet menossa ja kuinka löydät sinne. Niin oudolta kuin se kuulostaakin, niin monesti henkistä kasvua ja omaa tietä etsivä ihminen ajautuu aivan sivupoluille, kulkemaan jonkun toisen polkua. Vastaan tulee paljon guruja ja opettajia, hoitajia ja aatteen paloa. Voit upottautua kokonaan erilaisiin mystisiin lahkoihin ja rituaaleihin kuitenkaan pääsemättä puusta pidemmälle. Osa henkisen kasvun toiminnasta on New Age-hömpötystä, kuin kissankultaa, kauniita vain päältä. Osa on parempia, osa huonompia, osa eteenpäinvievää ja kehittävää, osa lähinnä ajanhukkaa. Kaikki tavat ovat lähinnä työkaluja, joiden avulla voit edetä tai nopeuttaa prosessia. Sinun pitää vain löytää ne tavat, jotka kiehtovat sinua. Sinun on tarkoitus etsiä oma ymmärrys ja käsittää, että sinä itse olet oman itsesi paras ohjaaja. Ja siinä Oomph ajatuskortit ja kirja voivat auttaa. Mutta älä usko vain koska sanon niin. Nyt sinulla on mahdollisuus maistaa, kokeilla. Liity sisäpiirin sähköpostilistalle ja saat liittymispalkkioksi kortin nro 0 videon/äänitteen maksutta. Sisäpiiri eli listalaiset saavat myös ensimmäisenä tiedon, kun jotain kerrottavaa on. Kun kuuntelet tuon Ilmaisu-kortin äänitteen, huomaat minkälaisen maailman eteesi maalaamme. Tunnistat kyllä, että tämä opas puhuu maanläheistä kieltä värikkäiden ja kauniiden kuvien saattelemana.

Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin on sanayhdistelmä, joka vaatinee hiukan avaamista. Tässä jonkin verran meidän ajatuksenjuoksua, tutkimuksia ja muuten vain nippelitietoa. Omat Oivallukset ovat varmasti selkeää kieltä, mutta entä Oomph ja Oraakkeli?
Oraakkeli (lat. oraculum) tarkoittaa jumalan antamaa vastausta esitettyyn kysymykseen. Oraakkelilla tarkoitetaan myös paikkaa, jossa vastauksia annetaan tai myöhemmässä kielenkäytössä ihmistä, joka vastaukset antaa. Se on näkijä, profeetta, ennustaja. Mutta meidän mielestä se on vain mainio sana Oomph sanan rinnalle, oraakkelimme on siis vastauksia antava kirja ja korttipakka.

Oomph
Se Jokin on monesti se, jota etsimme.
Se Jokin voi olla piilossa tai kadoksissa kaikissa murroksissa ja tyrskyissä, arjen kiemuroissa, unohdettuna. Se Jokin antaa tunteen elämisestä täysillä ja luo hohdokkaan nyt-hetken.
Se Jokin maustaa maailman kokemisen arvoiseksi ja
Se Jokin on vain yksinkertaisesti parempaa.
Oomph-sana tulee englanninkielestä, tarkoittaen energistä, jännittävää, seksuaalista vetovoimaa, jotain mistä nautit ja mitä pidät tärkeänä. Siis Oomph on "Se Jokin", kuten me sen ymmärrämme.
Lisäksi Oomph! on raskaan musiikin saksalainen yhtye, omaan makuumme kyllä liiankin "oomph"...

Tässä muutamia esimerkkejä, joissa on käytetty Oomph-sanaa muualla, kuin meidän kirjasta ja korttipakasta puhuttaessa :)
Lähde: www.collinsdictionary.com

If you say that someone or something has oomph, you mean that they are energetic and exciting.
You'll probably be able to justify paying the extra for more oomph if you are a fully fledged petrolhead who counts cars to get to sleep.Times, Sunday Times (2016)
The trick here is to follow your normal routine but add some extra oomph.Times, Sunday Times (2010)
Just a sprinkling of volume dust will give oomph.The Sun (2012)
Has enough spritz and oomph to pop up here.Times, Sunday Times (2012)
They must iron out the errors and try to put some oomph back into their game.Times, Sunday Times (2008)
Want to add oomph to your golden tips?The Sun (2014)
This spring a splash of colour will add oomph to your knicker drawer.The Sun (2015)
Infrastructure is something where we need more oomph.Times, Sunday Times (2012)
Everything she does, you feel it comes with that extra oomph.Times, Sunday Times (2011)

Jokaisen syvin halu on tietää totuus. Oivallus ei ole vielä tietoa, mutta se on varma merkki siitä, että on oikealla matkalla. On suuri oivallus huomata, ettei tarvitse enää ketään muuta kertomaan puolestaan, koska tietää itse.
Tämän korttipakan kuvat, sanat ja tilanteet merkitsivät syntyessään tekijöilleen tietynlaista ajatusta, aihetta ja tapaa kunkin aiheen alla, mutta voivat olla jo jotakin aivan muuta. Muoto on paperille ikuistettuna näennäisesti sama, mutta sisältö elää jatkuvasti. Anna siis sanojen ja kuvien elää ja kehittyä sinussakin vapaana – omanlaisena, juuri sinulle sopivana. Jokaisen sanan merkityksen itselleen voi halutessaan kääntää päälaelleen tai sen voi antaa pysytellä samana läpi elämänsä. Kaikkea voi tarkastella vanhoista näkökulmista ja toimintamalleista käsin – tai avoimin mielin ja sydämin. Sinulla on vaihtoehto ja valinta. Luota itseesi ja anna itsellesi mahdollisuus oivalluksiin, jotka johdattavat sinut sen tiedon lähteelle, jota et muistanut itsessäsi olevan. Nosta oma korttisi ja näe siinä tämänhetkisen maailmankuvasi herättämä tarina. Lue kirjasta muutama ajatus ja kuuntele, mitä niiden sanat sinussa herättävät. Katso kuvaa uudestaan ja saatat huomata enemmän, uudelta kannalta tai saada lisää vahvistusta. Anna lempeästi ohjaavien ajatelmien kääntyä Omaksi Oivallukseksesi. Tämän korttipakan tarkoitus on auttaa sinua näkemään ja löytämään maailman tarjoamien selitysten läpi omat oivalluksesi – joita tarvitaan, kunnes jäljellä on vain puhtaus ja aitous. Anna oman syvimmän ymmärryksesi paljastua itsellesi.

Oomph on ”Se Jokin”, se, jota etsimme.
Se Jokin voi olla piilossa tai kadoksissa kaikissa murroksissa ja tyrskyissä, arjen kiemuroissa, unohdettuna.
Se Jokin antaa tunteen elämisestä täysillä, Oomph luo väriä ja maustetta elämään.
-Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin korttipakka ja kirja-

Aurinkoisin terkuin,
Leijuva Hiiri, Anne Teijula ja Maarit Viiri